2005-11-29
Jordens rätt
23:19 <@omniuwo> jag har kommit över en text på ett randigt hopvikt papper..

(foto 1 och två)
Du måste göra rätt för att få rätt. Kompromoterande är de medel vilka är ämnade till att byta energikälla från olja till väte samt att ingen skall svälta eller lida ngnstans ngngång igen och sprida skriften rätt. Då vi använder olja får vi gas/ångor i håligheterna efter vi vet alla vad som sker då den når globen i mitten av planeten. Då vi använder väteteknik får vi vatten syre och kväve. Nät vatten inträder i atmosfären ökas induktansen runt jorden därmed ökar atmosfären i volym och omfång att kvävet får allt större bland och svinnyta så kvävet blir ej farligt för oss. Då vatten inträtt i atmosfären ökar det substansiella trycket (allt tyngre än syre) att vattnet med tiden pressas in i mitten och släcker glöden där som medför vi roterar fortare därmed ökas jordens livslängd. Vad anser du är rätt Olja eller väte. Vi behöver göra rätt med jorden. Behöver!!!

Inre strävan och pengar en omöjlighet har du pengar blir du sittande på din hög ingenting blir gjort i djup inre strävan samt då du behandlar pengar kommer ditt förhållningssätt till vardagen i ambivalens med skriften som medför ej kunna finna skriften. Nu är den funnen. Äntligen! Allt du gör är en upplevelsefråga för dig själv inför dig själv du reagerar på vad du upplevt av vad du själv gjort sk följdpåverkan även kallat din egen värsta fiende. Rätt infallsvinkel blir rätt utfallsvinkel som ger rätt proukt. Infallsvinkeln viktigast i _allt_ drivande och skapande. Saken är ej att saker sker utan hur helt bärande det vägrar förenligt med ditt välbefinnande att göra rätt reagerar du på vad du upplevt av vad du själv gjort. Medverka med arb ger sans för dig själv inför dig själv finna inre välbefinnande i trygg grund att agera utifrån.
Vi behöver göra rätt med jorden. Behöver!!!

Ca 40% av killarna har pengar där är ALLA tjejer resten av killarna får runka våldta eller köpa sex blir tillochmed homo har ej pengar får köpa sex det var den tjänsten. Detta är ej en sex eller pengafråga den är familjepolitisk. Då hennes killes pung är tom dör han gärna om hon ej får vad hon behöver mer därtill. Flickor behöver ej springa som yra höns efter pengar likt flugor kring en sockerbit helt galna. Hon tillger honom en enkel/lätt aura kring saken han fixar det lätt. Många killar mår mkt dåligt pga detta längtar död i apati. Vi behöver solid bas tillsammans. NÖDVÄNDIGT NATURENS LAG!
Vi behöver göra rätt med jorden. BEHÖVER!!!
848-6984911412-0FSB
Damer jag erkänner er ni är vad ni är ni är absolut inget negativt ni är vad ni är ej vad ni tycker eller tror ni är vad ni är rätt och slätt och inget annat vad ni är att vi ej ruckas ur våra sinnens välbehag ur fas med tiden därmed oss själva. Vi behöver neutral ton mellan oss trygg närvaro i gemensamt välbefinnande för säker grund att agera utifrån tillsammans.
"Det här har jag läst i Illustrerad Vetenskap! Mambo-jambo! Fyllepoesi!" Utbrast Ristoffer efter att ha läst första stycket i texten.
Jag tänkte egentligen bara skriva av första stycket, men.. jag är ju trots allt pirat och tycker att all information är värd att spridas via Interwebbs.

- Jag felciterar dig Krïstofer.
- Det är lgnut, citera konstnärligt att du skriver.
posted by Fredrik @ 23:12
0 Comments:
Post a Comment
Home
streschezt

    En blogg att avreagera sig på. För all möjlig skit vi tänker på just nu, eller då. En blogg mot tristess och enformighet. En blogg för att glömma. En blogg för att komma ihåg.

kontributörer
linksar
strömmande mp3or
andra bloggZar
tidigare skriverielser
arkiv